Home / Rahansiirto Meksikoon Suomesta

Rahansiirto Meksikoon Suomesta

Rahansiirto Meksikoon Suomesta

On varsin mielenkiintoista huomata, että monissa tapauksissa on tarpeen lähettää rahaa yritykselle tai henkilölle Meksikossa verkossa. Yksi haasteista on aina löytää hyvä spin-off välillä säästää rahaa ja saada varoja henkilölle mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kaikki tämä riippuu siitä, missä tilanteessa varojen siirto on tarpeen.

Hätätilanteessa ensisijainen näkökohta on varojen siirtämisen nopeus vastaanottajalle. Jos toimitusaika ei ole kriittinen, huomiota voidaan kiinnittää palveluntarjoajien etsimiseen halvemmalla tapahtumakohtaisella hinnalla.

Meksiko on tunnettu matkailukohde. Monia ihmisiä kiehtoo aavikko ja meksikolainen keittiö. Tämä on tehnyt maasta matkailukohteen. Valitettavasti tämä lisää todennäköisyyttä, että maahan tulee ulkomaalaisia, joilla on loppu matkalle varattuista varoista. Nämä ovat tilanteita, joissa tarvitaan kerran tapahtuvaa varainsiirtoa.

Vertailu: Siirrä rahaa Meksikoon Suomesta

Voittaja

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Ensimmäinen rahansiirto ilmaiseksi!

TransferGo Reviews

transferGo

Lähetä rahaa halvalla ja erittäin nopeasti!

Voittaja

Azimo Reviews

AZIMO

Ensimmäinen rahansiirto ilmaiseksi!

[compare_form lang=”en”]

Yrityksen omistajana voi olla, että yrityksesi riippuu toimittajista, jotka sijaitsevat Meksikossa. Näissä tapauksissa on aina tarpeen siirtää rahaa maahan säännöllisesti. Loppujen lopuksi sinun on maksettava saamistasi tarvikkeista.

On myös monia tilanteita, joissa maailmanlaajuinen työvoima sijaitsee koko maailman kylässä. Voi olla, että maassa asuvat ihmiset ovat työntekijöitä yrityksille, jotka sijaitsevat Meksikon ulkopuolella. Täällä nämä yritykset tarvitsevat korvauksia tässä autiomaassa asuville työntekijöille. Toinen täydellinen tilanne säännöllisiin verkkomaksuihin pitkällä aikavälillä.

Oli se sitten, tämän artikkelin tavoite on, että löydät halvan tarjoajan ulkomaiselle pankkisiirrolle Meksikoon.

Kuinka voin lähettää rahaa Meksikoon?

On monia tapoja lähettää rahaa Meksikoon verkossa. Yksi tasapaino, joka on aina otettava huomioon, on nopeuden ja kustannusten välinen heitto. Hätätilanteessa nopeudella on edelleen etusija hintoihin nähden.

Kun aika ei ole tekijä, on mahdollista tutkia edullisimman kohtuullisen hinnan saamista, kunhan tarjoaja hyväksytään palveluntarjoajaksi Meksikossa. Monet reitit voidaan ottaa siirtää rahaa Yhdysvalloista Meksikoon verkossa.

Nämä sisältävät:

Pankkien väliset siirrot, jos Meksikossa on oltava vastaanottajapankin SWIFT-koodi;
Rahansiirtopalvelujen tarjoajat, jotka varmistavat, että rahat toimitetaan vastaanottajan tilille mahdollisimman nopeasti;
Western Unionin ja MoneyGramin kaltaiset yritykset, jotka mahdollistavat varojen saavalle henkilölle rahan saamisen käteisenä tunnustetussa myyntipisteessä Meksikossa;
Maailman paras PayPal-niminen sähköinen lompakkojärjestelmä;
Kansainvälisesti tarkastetut tarkastukset.

Pankki (se on kallista)

Monet ihmiset suosivat edelleen tätä tapaa siirtää rahaa verkossa Meksikoon. Se on luotettava menetelmä, mutta sillä on joitain selkeitä haittoja:

  • On yksi kalleimmista verkkosiirtomaksuista
  • Tarjoaa alhaisimpia valuuttakursseja muihin palveluntarjoajiin verrattuna
  • Vastaanottajilla ei ole mahdollisuutta noutaa käteistä

Rahansiirron tarjoaja

Joillakin rahansiirtopalvelujen tarjoajilla on toimilupa toimia Meksikossa. Useimmissa tapauksissa ne tarjoavat parempia etuja pankkisiirtoihin verrattuna. Keskustelemme seuraavista palveluntarjoajista:

Kuinka paljon rahansiirto Meksikoon maksaa?

Näiden rahansiirtopalvelujen tarjoajien hinta vaihtelee. Muista vain ottaa huomioon nopeuden ja kustannusten välinen tasapaino. Kilpailijoiden kustannukset, jotka korostetaan siirtojen yhteydessä Meksikoon, ovat:

  • XE – 0 dollaria
  • Wise – 7 dollaria
  • XOOM – 4,99 dollaria / 10 dollaria
  • Western Union – alkaen 30 dollaria
  • WorldRemit – 3,99 dollaria
  • InstaRem – 5 dollaria

Rahansiirron kesto Meksikoon

Rahansiirron Meksikolle aikataulu voi olla merkittävä, etenkin hätätapauksissa.

Tässä ovat tälle maalle valitsemiemme kilpailijoiden siirtoajat:

  • XE – 3-5 päivää
  • Wise – 1-2 päivää
  • XOOM – muutaman tunnin sisällä
  • Western Union – muutamassa minuutissa
  • WorldRemit – tunnin sisällä
  • InstaRem – 1-2 päivää

Päätelmä rahansiirrosta Meksikoon

On olemassa monia tapoja siirtää rahaa verkkoon Meksikoon. Nopeuden ja kustannusten välisen tasapainon tarkastelu on välttämätöntä.

Näiden näennäisten näkökohtien lisäksi on elintärkeää tarkastella tekijöitä, jotka vaikuttavat mekanismin valintaan, jota käytetään rahansiirtoon Meksikossa olevalle kolmannelle osapuolelle verkossa.

Jotkut näistä näkökohdista ovat:

  • Paras valuuttakurssi. Palveluntarjoajat, jotka pystyvät tarjoamaan parhaan valuuttakurssin, voivat saada sinut enemmän paikallista valuuttaa pankkitilillesi.
  • Löydät palveluntarjoajan, joka pystyy tarjoamaan sinulle parhaan online-tapahtuman.
  • Tarkastellaan vaihtoehtoja, joiden mukaan vastaanottajat voivat käyttää ulkomailta heille lähetettyjä varoja.
  • Lähetettävälle määrälle ja kerralla käytettävissä olevalle rahamäärälle asetetut rajat.
  • Katso ja tarjoaako valittu tarjoaja kertaluonteisia siirtovaihtoehtoja vai pystyykö yritys tarjoamaan palveluja useille tapahtumille pidemmän ajanjakson ajan.