Home / Ria Money Transfer Danmark Anmeldelse & Erfaringer

Ria Money Transfer Danmark Anmeldelse & Erfaringer

Ria Money Transfer Danmark Erfaringer

Ria gennemgår alle de forskellige pengeoverførsler, der overholder hvidvaskning af penge og kender din kunde. De involverer at blive opmærksom på sine mange kunder og deres forskellige økonomiske aktiviteter. Du vil også se på de risici, de kan ende med at udgøre for Ria’s forretning. Især gennemgår Ria de mange overførsler på en dag.

Derudover ender det med at kontakte dig i tilfælde af, at det opdager enhver form for problem. Ria-pengene er en overførsel, der udvides til at blive de primære pengeoverførselstjenester, der findes på jorden. Det fungerer i øjeblikket på en online platform og supplerer dermed den moderne detail i butikens fodaftryk.

Det bruges i vid udstrækning af mennesker, der bor i USA, Storbritannien, Spanien og Australien. Ria online-platformen ser på at hjælpe de mennesker, der bor og opererer i udlandet. Det sender mindre beløb til vennerne og familierne derhjemme.

Du vil have evnen til at levere midler til de forskellige 143 lande over hele verden. Ria er en platform, der har større interesse for de forskellige kunder i nødvendigheden af ​​den førende kontantleveringstjeneste. Derudover vil du lære mere om kapaciteten. Du vil se, om tjenesten passer til dig.

Ria Money Transfer: 97% MEGET GODT

Service
Komfort
Sikkerhed
Varighed

MEGET GODT

Ria pengeoverførsel er ikke udelukkende online. Der er også steder, hvor kontantudtag kan accepteres.

Send penge
User Rating: Be the first one !

Alternativer: Danmarks bedste pengeoverførselsudbyder

Vinder

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Første overførsel gratis!

TransferGo Reviews

transferGo

Send penge meget hurtigt!

Vinder

Azimo Reviews

AZIMO

Første overførsel gratis!

[compare_form lang=”da”]

Hvad kan du gøre med Ria Pengeoverførsel?

Ria Money er en overførsel i den webbaserede fond, der overfører en løsning, der oprettes ved hjælp af Ria-finansielle tjenester. Dens start var i 1987 tilbage i New York City og vokser i 146 lande i ens verden med 317.000 stadig tællende og agentplaceringer. Med tilstedeværelsen af ​​Ria-pengene vil du sende penge over hele staterne, og du vil føle dig godt tilpas med sikkerhed for, at de ender med at komme derhen. Som et resultat er du fri til at sende til endda 2999,00 dollar i hver overførsel til endog 7,999 dollar inden for de 30 dage.

Trin til registrering af pengeoverførsel

  • Logger på riamoneytransfer. com Klik på registret ved hjælp af www
  • Udfyldning af både indsendelse og formular
  • Kontrollerer din e-mail for at bekræfte e-mail og bekræftelse af e-mailen
  • Tilføjelse af ATM-kort og kontonumre til kontoen

Sende penge ved hjælp af Ria

  • Log ind på din RIA-pengekonto
  • Ved hjælp af instrumentbrættet skal du vælge det beløb, du vil overføre, og det land, du vil sende penge.
  • Vælg, hvor du vil foretage fradraget, og overfør derefter dine penge
  • Beregn det beløb, du vil blive opkrævet, og dine valutakurser på de valutaer, der er involveret, ved hjælp af prisberegner
  • At vælge den metode, hvor du har brug for pengene, og levere på de forskellige muligheder. Valgmulighederne inkluderer via Ria og pengeagenten og kurertjenesten eller direkte ind i din bankkvittering
  • Indtastning af de mange detaljer i kvitteringerne, og de burde indeholde det fulde navn. Navnet skal svare til det regeringskort, e-mail-adresse og telefonnumre.
Hvis du bærer regelmæssige modtagere, registrerer du overførselsprocessen, som muliggør hurtig og hurtig overførsel til fremtiden.

Overførselsvarighed

Under overførsel af debet- og kreditkort tager det ikke mere end 15 minutter at overføre fra en bankkonto. I typiske tilfælde vil du ende med at tage omkring fire hverdage.

Hvis du ønsker at modtage penge gennem ria-penge, vil processen være hurtig. Desuden vil det være hurtigere, mens penge overføres via kurertjenesten og ria-pengeagenten. Selvom du måske overvejer at påvirke dette ved at bruge agent og kurertjeneste til at udbetale, vil det ende med at tage penge end en enkelt dag. Overførslen til din konto ender med at tage dage, da det vil involvere overførsel af penge, især mens de findes på den første konto. I mange tilfælde udføres processen normalt af banken.

Sporing af overførselsstatus

Processen med kontrol af pengeoverførsel er let. Mens du kontrollerer statusoverførsel, kan du overveje at bruge sporet, som er en meget kendt overførselsfunktion. Ved brug af det er det nødvendigt at følge nedenstående trin:

  • Logger på .riamoneytrabser.com ved hjælp af www
  • Klik på sporoverførsel
  • Indtastning af penge i postanvisningsnummeret
  • Hvis du klikker i søgningen, får du overførselsoplysningerne
Ria fortsætter med at befæste dig med de nødvendige opdateringer og detaljer, indtil du ender med at overføre med succes
.

Er Ria pengeoverførsel sikker?

Der er ingen måde, hvorpå du ender med at undgå Rias gebyrer helt. Du kan dog ende med at minimere eller ellers bruge andre forskellige alternativer. Det sammenligner valutakurser og Ria’s gebyrer med forskellige alternativer. Det arbejder med Monitos sammenligningswidget af hensyn til internationale pengeoverførsler. Du bruger Rias prisestimator, før du overvejer at fortsætte med transaktionen. Det hjælper med at kontrollere valutakurser og overførselsgebyrer. Der er en række sammenligningssider, der inkluderer Monito. Det vil hjælpe med at finde ud af matematikken og sikre, at du finder den ideelle aftale.

Sørg for, at du bruger en overkommelig måde at modtage dine penge på. Indbetalingsmuligheden på midlerne på bankkontoen og afhentning af ens kontanter på agentens placering er ret billigere. Undgå de forskellige kreditkortafgifter. Kort- eller ria-problemet opkræver muligvis yderligere omkostninger på transaktioner, du foretager I betragtning af afsendelse af penge ved hjælp af en anden pengeoverføringsoperatør, der har højere valutakurser og lavere gebyrer. Sammenlign dine muligheder, og dine penge ender med at ankomme.

Konklusion

Du har nu tilstrækkelige oplysninger fra denne Ria Transfer Money Review. Sørg for, at du erhverver Ria Pengeoverførsel i dag. Med Ria-penge sporer du fremskridtene med overførslen ved hjælp af Ria-webstedet. Ria har også evnen til at sende e-mails med opdateringer om ens overførselsstatus. Du bestemmer, hvornår modtageren har modtaget pengene. Start derfor med registreringsprocessen med det samme.

Ria Money Transfer: 97% MEGET GODT

Service
Komfort
Sikkerhed
Varighed

MEGET GODT

Ria pengeoverførsel er ikke udelukkende online. Der er også steder, hvor kontantudtag kan accepteres.

Send penge
User Rating: Be the first one !