Home / Nakazilo denarja v Gano iz Slovenije

Nakazilo denarja v Gano iz Slovenije

Nakazilo denarja v Gano iz Slovenije

Pošiljanje denarja v Gano je bilo trenutno enostavno zaradi obstoja več ponudnikov denarnih nakazil v državi. Za tiste, ki imajo svoje ljubljene v Gani ali poslujejo, obstaja več načinov, s katerimi lahko v najkrajšem možnem času pošljete denar v Gano.

Gana je valuta Cedi (GHS). Dobro je omeniti, da ima Gana stroge predpise o prestopih, ki so bili sprejeti leta 2014, da bi preprečili propad Cedi.

Na primer, neposredni prenosi med dvema tujima računoma so v Gani prepovedani, najvišja dovoljena vrednost dviga pa je 1000 USD.

Po branju tega članka boste lahko prepoznali najboljši in najcenejši način nakazila denarja v Gano.

Poceni prenos denarja v Gano iz Slovenije

Zmagovalec

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Prvi prenos denarja brezplačen!

TransferGo Reviews

transferGo

Pošljite denar poceni
zelo hitro!

Zmagovalec

Azimo Reviews

AZIMO

Prvi prenos denarja brezplačen!

[compare_form lang=”en”]

Kako lahko pošljem denar v Gano?

Za vsakogar, ki bi želel poslati denar svojim ljubljenim v Gani, so na voljo različni načini plačila, odvisno od države, iz katere posameznik začne nakazilo.

Posamezniki navadno izbirajo podjetja za prenos denarja na podlagi njihovih menjalnih tečajev, časa obračanja in provizij za nakazilo med drugimi dejavniki. Pošiljanje denarja v Gano je bilo lažje kot kdaj koli prej, saj ima večina plačilnih sistemov spletnih portalov ali celo mobilnih aplikacij, s katerimi lahko sprožite denarna nakazila svojemu upravičencu v Gani.

Banka

Tako kot druge afriške države visoka obdavčitev ganske vlade za kakršen koli tuji dohodek prebivalcev Gane tudi banke spodbuja, da prebivalcem Gane ponudijo slabe devizne tečaje. Zaradi slabih menjalnih tečajev je prenos denarja v Gano zelo drag, saj v procesu menjave zapravimo veliko denarja.

Drugi dejavnik, ki draži bančna nakazila v Gano, je ta, da je veliko bank, ki se pogosto uporabljajo, in zato lahko ponujajo slabe devizne tečaje, saj v bančništvu ni nobene oblike konkurenčne konkurence.

Ponudnik denarnih nakazil

Obstaja več ponudnikov denarnih nakazil, ki vam bodo pomagali nakazati denar družini, prijateljem ali celo poslovnim partnerjem v Gani.

Ti ponudniki ponujajo konkurenčne storitve, da pridobijo večino kupcev, ki bi radi poslali denar ne le v Gano, ampak tudi v druge dele sveta.

Spodaj je seznam ponudnikov denarnih nakazil, ki vam lahko pomagajo, da ga nakažete upravičencu v Gani:

  • Azimo
  • Wise
  • Currency Fair
  • WorldRemit
Nima omejitve prenosa, prenosi pa se izvajajo samo prek spleta. Ima poceni in ugodne pristojbine za prenos, odvisno od hitrosti prenosa, ki ga je izbral pošiljatelj.
Ima poceni prenosne stopnje približno 15,61 USD za 500 USD prenosa.
Denarna nakazila lahko opravite ali prek mobilne aplikacije. Zaračunava vam žično provizijo v višini približno 3 USD.
Statistika omejitve nakazila za 1 USD do 2000 USD in denarna nakazila je možna samo prek spleta.

Koliko stane prenos denarja v Gano

Vsako podjetje ima unikatno shemo stroškov nakazila, ki jo običajno uporablja med denarnimi nakazili. Večina posameznikov se bo rada zadovoljila s ponudniki z nizkimi stroški prenosa. Zato je pred izbiro podjetja za prenos denarja dobro analizirati razpoložljive možnosti in stroške prenosa za vsako podjetje, tako da lahko izberete najboljše podjetje z najcenejšimi stroški za prenos denarja v Gano.

Tu je kratek pregled, koliko bodo naslednja podjetja zaračunala, ko želite nakazati denar v Gano.

WorldRemit

WorldRemit vam bo vedno zagotovil brezplačen prenos denarja za prva tri nakazila s kodo 3REE. Potem bodo vedno zaračunali povprečno 7,99 USD na vsak prenos v Gano.

CurrencyFair

Za vsak prenos v Gano vam bodo zaračunali približno 4 USD

Azimo

  • Azimo bo zaračunal med 1 in 12 USD, odvisno od izbrane hitrosti prenosa.

Ecobank

  • Ta banka vam bo za prenos denarja v Gano zaračunala približno 41 USD.

TransFast

  • S TransFastom boste lahko brezplačno nakazali denar v Gano.

MoneyGram

  • Če se za prenos v Gano odločite za MoneyGram, boste za nakazilo potrebovali približno 4 USD.

Trajanje nakazila v Gano

Čas obrata je zelo pomemben vidik, ki ga je treba upoštevati, preden se zaradi različnih razlogov odločite za uporabo določenega ponudnika denarnih nakazil. V večini primerov imajo prednost ponudniki, ki ponujajo najkrajši čas obratovanja.

Spodaj je pregled, kako dolgo bo trajalo, da bo denar dostavljen ali na voljo vašemu upravičencu.

Wise

Glede na uporabljeni način plačila lahko upravičenci nakažejo svoj prenos v 12 urah, če je znesek bremenjen ali dobropisan na njihove račune

Neposredno bančno plačilo bo trajalo 3-5 dni. Bančno nakazilo je vedno na voljo v 12 urah.

WorldRemit

S programom WorldRemit imajo posamezni upravičenci privilegij do dostopa do prenosa v 24 urah.

MoneyGram

Če uporabljate MoneyGram, bo vaš upravičenec denar prejel v nekaj minutah

Zaključek o primerjavi denarnih nakazil v Gano

Kljub različnim omejitvam in predpisom, ki se nanašajo na nakazilo tujega denarja v Gano, je res, da je pošiljanje denarja v Gano danes postalo zelo enostavno v primerjavi z nedavno preteklostjo.

Obstaja več učinkovitih in uspešnih podjetij, med katerimi lahko posameznik izbira, da mu pomaga prenašati denar svojim upravičencem v Gani. Nekateri od teh ponudnikov olajšajo pošiljanje denarja v Gano upravičencem, ki nimajo niti bančnih računov.

Dober primer je MoneyGram, ki ponuja dvig gotovine na najbližji lokaciji zastopnika poleg vašega upravičenca. Pošiljanje denarja v Gano je trenutno enostavno in ugodno.