Home / Savjetnik za uplate novca / Uplata novca iz Hrvatske u Grčku

Uplata novca iz Hrvatske u Grčku

Kada trebate poslati novac rodbini, voljenima ili prijatelju, želite izbjeći visoke naknade za to. Također želite imati visoku stopu konverzije za svoj novac, čak i ako želite platiti minimalnu naknadu za slanje novca, s druge strane ćete dobiti visoki tečaj.

Najbolji servisi za uplatu novca iz Hrvatske u Grčku

Pobjednik

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Prvo slanje besplatno!

TransferGo Reviews

transferGo

Vrlo brza isporuka novca

Pobjednik

Azimo Reviews

AZIMO

Prvo slanje besplatno!

[compare_form lang=”hr”]

Trajanje: Pošaljite novac iz Hrvatske u Grčku

Većina tvrtki koje šalju novac razlikuju se u trajanju prije nego što primatelj može dobiti novac. Neki novac mogu dobiti za nekoliko dana, drugi ga mogu dobiti u roku od 3 bankarska dana. Drugi novac mogu dobiti u stvarnom vremenu.
Ovo je najbolji način slanja novca ako ga primatelj dobije za nekoliko minuta, posebno kada primatelju novac prijeko treba. Odaberite jednu tvrtku za prijenos novca koja može opravdano reći da može izvršiti prijenos novca za nekoliko minuta.

Troškovi

Uplata novca iz Hrvatske u Grčku

Naknade za prijenos mogu iznositi samo 3 USD za 2 000 USD i trajat će 1 do 3 radna dana. Ostali transferi koštaju 10 USD za isti iznos, a trebat će vam isto vrijeme da se obrade.

Druga transferna tvrtka nudi mu cijenu od 14,77 dolara da se prijenos novca obradi najviše dva dana za isti iznos.

Naknada varira, jer u ovom slučaju možete imati mogućnost slanja iznosa za manju naknadu. To je razlog zašto je važno istražiti prije nego što novac pošaljete putem bilo koje tvrtke za prijenos novca.

  • Sada novac možete poslati sa samo nekoliko klikova. Ako imate bankovni račun, možete izvršiti bankovni prijenos u bilo koju zemlju koja prihvaća novčane prijenose.
  • Internetsku aplikaciju možete koristiti i za slanje novca.
  • Drugi način je odlazak u centar za doznaku novca i obrada vašeg prijenosa novca.

Prenesite novac iz Hrvatske u Grčku kod banke

Neke banke kojima možete poslati novac uključuju Nacionalnu banku Grčke, Alfu, Pirej, Emporiki, ATE banku, Eurobank, da nabrojimo samo neke.

Različite će banke ponuditi različite tečajeve valuta. Ako šaljete samo mali iznos, a to je možda samo jednokratno, možete dobiti bilo koju banku koja vam se sviđa. Ako to često radite, trebate pronaći banku koja će vam dati najbolju cijenu za vaš novac.

Neke banke mogu vam naplatiti više, pa budite sigurni da ste toga svjesni.

Kada novac šaljete putem banke, trebaju vam relevantni bankovni podaci osobe kojoj ćete poslati novac, bankovni kôd, IBAN i SWIFT / BIC kôd ako postoje.

Mogu postojati i porezni propisi koji će se razlikovati ovisno o načinu na koji se novac koristi, iznosu koji šaljete, izvoru sredstava i jesu li porezi već uvedeni u inozemstvu.

Prenesite novac u Grčku kod pružatelja usluga prijenosa novca

Kada trebate poslati novac, morate odabrati želite li koristiti banku ili ćete koristiti tvrtku za prijenos novca.

Postoji tradicionalna tvrtka za prijenos novca koja posluje već desetljećima i koja opslužuje mnoge ljude. Proslavili su se time što su istodobno pouzdani i pristupačni, pa su izvrstan izbor ako novac želite poslati putem davatelja usluga prijenosa novca.

Postoje novije tvrtke koje novac mogu prenijeti i u druge zemlje, one također nude ažuriranje statusa za vas i primatelja novca, njihove su cijene također jeftine, a svojim klijentima nude izvrstan tečaj.

Također možete uspostaviti račun ako želite poslati novac putem Interneta. Prijavljivanje vam neće oduzeti previše vremena jer trebate navesti samo neke bitne informacije. Morat ćete odabrati partnera za dostavu, a zatim unijeti podatke o primatelju, a oni trebaju podatke o plaćanju.

Odlazak u bilo koji ured za doznake je također druga mogućnost ako je dostupan u vašoj zemlji. Ako je dostupan u Grčkoj, onda je ovo drugi izbor za vas.

Zaključak

Kada želite poslati novac u Grčku, morate pronaći najekonomičniji način kako biste mogli uštedjeti novac, a ušteda novca na naknadama znači više novca za primatelja.

To je važno, pogotovo ako to često radite, pa morate napraviti domaću zadaću i saznati kako istovremeno možete slati i spremati.

Check Also

Send Money from Bangladesh to the United States

Uplata novca iz Indonezije u Hrvatsku

Neki ljudi koji odlaze u Indoneziju zbog posla ili zadovoljstva, ponekad trebaju poslati novac svojim …