Home / Savjetnik za uplate novca / Uplata novca iz Argentine u Hrvatsku

Uplata novca iz Argentine u Hrvatsku

Uplata novca iz Argentine u Hrvatsku

Bez obzira šaljete li novac u Hrvatsku iz Argentine jer morate kupiti nekretninu ili trebate poslati novac voljenima, a to može biti jednostavno kao i otplata dugova iz spomenute zemlje, postoje jednostavni načini slanja novca i ne uključuje putovanje tamo da biste osobno predali novac.

Sada postoje banke i tvrtke za uolatu novca koje vam mogu pomoći u prijenosu novca dok se opuštate i čekate ažuriranje da je vaš primatelj primio novac.

Preporuke za uplatu novca iz Argentine u Hrvatsku

Pobjednik

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Prvo slanje besplatno!

TransferGo Reviews

transferGo

Vrlo brza isporuka novca

Pobjednik

Azimo Reviews

AZIMO

Prvo slanje besplatno!

[compare_form lang=”hr”]

Koliko traje slanje novca iz Argentine u Hrvatsku?

Trajanje se razlikuje jer postoji transakcija slanja novca koja traje 1 do 3 dana prije nego što je primatelj dohvatio novac, dok su neke i dulje, a treba i do 5 dana prije nego što dođu do novca.

Ali druge tvrtke to mogu učiniti za manje vremena, neke novac mogu dobiti u roku od jednog dana. Ovo je brzo do standarda i može vas također koštati više.

Naknade

  • Neke tvrtke za uplatu novca nude ekonomsku transakciju u kojoj ćete platiti samo 0,49 USD, ali ako želite da novac bude brže poslan, naplatit će vam između 2,99 i 30 USD i dalje će ovisiti o novcu koji trebate prenijeti.
  • Druga agencija za slanje novca naplatit će 3,98 USD plus 1,45% iznosa koji planirate poslati, pa je to poput brijanja malo onoga što će dobiti vaš primatelj.
  • Zapamtite da što više novca pošaljete, troškovi će biti veći.

Razlog zbog kojeg dobivate uslugu tvrtki koje šalju novac ili čak banke za prijenos novca je taj što ne želite naglasiti da novac ne dolazi do vašeg primatelja. Tako ćete uvijek tražiti pouzdanu tvrtku s kojom možete obavljati transakcije.

Dobra stvar kod ovih tvrtki i banaka je ta što nude siguran način slanja vašeg novca, oni pokušavaju najbrže poslati vaš novac, a istovremeno nude najbolju cijenu, tako da ćete biti lojalan klijent.

Slanje novca u Hrvatsku iz Argentine s bankom

Svi želimo uslugu u kojoj mislimo da za svoj novac dobivamo više. Da je usluga također kvalitetna. Kada novac šaljete putem banaka, siguran je i možete stalno dobivati novosti o novcu koji ste poslali.
Dakle, ako ga je primatelj primio ili ako postoji malo kašnjenje, pa čak i ako je novčana transakcija iz bilo kojeg razloga bila neuspješna, obavijestit će vas.

Međutim, stvar kod korištenja banaka za slanje novca je ta što vam ponekad ne nude najbolji tečaj za vaš novac, a preostaje vam manje za slanje, a osim toga dodatno vam naplaćuju naknade za transakcije u odnosu na koristeći tvrtke za prijenos novca.

Obično su oni koji koriste put banke za svoj prijenos novca oni koji nemaju pojma da mogu dobiti više koristeći drugu platformu. Drugi se osjećaju sigurno koristeći banku za prijenos novca, čak i uz visoke naknade za prijenos i niske tečajeve.

Uplate novca iz Argentine u Hrvatsku preko servisa za slanje novca

U Argentini postoji pružatelj novčanih prijenosa koji ima visoku vidljivost, a oni su u industriji već nekoliko desetljeća, istodobno su i vrlo pouzdani, a tu su i novi igrači na tržištu gdje nude popuste, a omogućuju vam i bolji tečaj.

Neki od ovih novih igrača čak vam zaračunavaju manje za troškove transfera samo zato da biste imali transakciju s njima. To je dobra stvar, pogotovo ako tražite načine za slanje novca za manje i ako želite da primatelj primi više.

To je uvijek važno ako želite izvršiti transakciju prijenosa novca pomoću davatelja usluga prijenosa novca. Uvijek tražite tvrtku koja će vam za vaš novac dati više, ne samo u usluzi, već i u tečajevima.

Zaključak

Banke su već nekoliko desetljeća u prvom planu, a to je možda i razlog što imaju velike troškove za prijenos novca. Neki idu za tradicijom i željeli bi da banka obrađuje svaku novčanu transakciju koju imaju jer banke vide kao vrlo pouzdanu instituciju. Ono što ne znaju jest da postoje tvrtke za prijenos novca koje se također mogu poravnati s većinom tih banaka s dobrom uslugom, pouzdanošću i brzinom slanja novca.

Check Also

Send Money from Bangladesh to the United States

Uplata novca iz Indonezije u Hrvatsku

Neki ljudi koji odlaze u Indoneziju zbog posla ili zadovoljstva, ponekad trebaju poslati novac svojim …