Home / Savjetnik za uplate novca / Uplata novca iz Indije u Hrvatsku

Uplata novca iz Indije u Hrvatsku

Uplata novca iz Indije u HrvatskuAko imate najmilije u Hrvatskoj i vaša vas tvrtka poslovno pošalje u Indiju, morate biti sigurni da im možete poslati novac. Ponekad u Hrvatskoj postoje studenti ili tražitelji posla kojima novac treba iz rodnog grada u Indiji, a novac moraju brzo dobiti. Postoje različiti razlozi zbog kojih trebate poslati novac u Hrvatsku dok ste u Indiji, a morate imati sve načine na koje možete poslati gotovinu po pristupačnoj cijeni i na najpouzdaniji način. Morate znati dvije stvari kad želite poslati novac iz Indije u Hrvatsku. Jedno je koliko novca će primiti vaš primatelj, a drugo koliko brzo može doći do vašeg primatelja?

 

Preporuke za uplatu novca iz Indije u Hrvatsku

Pobjednik

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Prvo slanje besplatno!

TransferGo Reviews

transferGo

Vrlo brza isporuka novca

Pobjednik

Azimo Reviews

AZIMO

Prvo slanje besplatno!

[compare_form lang=”hr”]

Koliko traje slanje novca iz Indije u Hrvatsku?

Brzina može varirati jer je neke institucije mogu proslijediti primatelju u roku od jednog dana, dok neke mogu proslijediti u nekoliko minuta. Postoji i bankovni prijenos za koji je potrebno izvršenje od 3 do 5 dana, dok druge tvrtke za prijenos novca mogu poslati novac za nekoliko sati.

Naknada

Neke banke mogu vam naplatiti postotak iznosa koji ćete prenijeti, dok će neke imati fiksnu stopu za naknadu za prijenos. Neke naknade ovise i o načinu plaćanja koji se koristi za prijenos novca, na pr. Bankovni prijenos, preuzimanje ili osobna dostava. Imajte na umu da postoje i porezi na pretvorbu u inozemstvu i porezi na usluge koje neke institucije mogu dodati ukupnim troškovima, a to će se razlikovati ovisno o tome u koju ćete zemlju poslati novac.

Slanje novca u Hrvatsku iz Indije s bankom

Novac možete poslati putem banke na bankovnu doznaku, a oni to nazivaju deviznom doznakom. Ovo je također siguran način slanja novca u Hrvatsku jer ćete podijeliti svoj bankovni račun, podatke o primatelju i brzi kôd kako biste omogućili prijenos. Možda će od vas tražiti da navedete bankovne zahtjeve kada za to trebate izvršiti doznaku u Hrvatsku ili druge zemlje. Pokažite neke dokaze ili dokumente koji dokazuju vaš identitet jer je to prvi uvjet na popisu. Ova vrsta slanja novca imat će odgovarajuću bankovnu naknadu, pa prije toga provjerite znate li iznos.

Uplate novca iz Indije u Hrvatsku preko servisa za slanje novca

Prijenos novca pomoću internetskih pružatelja usluga prijenosa novca. Budući da brojni davatelji usluga prijenosa novca u Indiji mogu olakšati slanje novca, trebate odabrati samo jednu tvrtku koja će vaš novac poslati na najbrži način. Neki pružatelji usluga prijenosa novca posluju godinama, pa su pouzdani i vrlo su pouzdani. To vrijedi za drugu instituciju za prijenos novca koja je tek nova igračica, ali također će pružiti izvrsnu uslugu svojim klijentima. Trebali biste pronaći onu koja će vam pružiti najbolji tečaj i najniže naknade za prijenos.

Oni bi također trebali imati višu gornju granicu za iznos koji možete prenijeti jer je to važno ako trebate poslati novac u Hrvatsku u hitnim slučajevima kada je potrebna enormna količina novca. Odaberite onaj koji će imati različite načine plaćanja transakcije, na primjer putem debitne kartice, kreditne kartice ili bankovnog računa. Imajte na umu da će vas to platiti više putem kreditne kartice. Odabir tvrtke koja će najbrže poslati novac također ide u vašu korist jer će vam neki možda naplatiti manje, ali trebat će vam vremena da se vaš prijenos novca obradi.

Zaključak

Slanje novca iz Indije u Hrvatsku više nije nemoguć pothvat zbog tehnologije u kojoj danas uživamo. Novac može biti na bankovnom računu vašeg primatelja za nekoliko minuta kada bi u prethodnim desetljećima trebali tjedni. Omogućivanje ovoga omogućilo je poslu prijenosa novca procvat u našem društvu jer se slanje novca širom svijeta može dogoditi sa samo nekoliko klikova pomoću vašeg telefona ili računala. Postoje i mnoge opcije koje možete koristiti kada šaljete novac, a to više nije ono što stvara stres onima koji novac trebaju poslati u bilo koju zemlju.

Check Also

Send Money from Bangladesh to the United States

Uplata novca iz Indonezije u Hrvatsku

Neki ljudi koji odlaze u Indoneziju zbog posla ili zadovoljstva, ponekad trebaju poslati novac svojim …