Home / Kryptovalutor (sv) / Köp TRON – Är det värt att köpa kryptovalutan?

Köp TRON – Är det värt att köpa kryptovalutan?

Köp TRON - Är det värt att köpa kryptovalutan?

När termen TRON nämns tänker de flesta på en decentraliserad applikationsplattform. Många andra saker kan dock göras med detta mynt och dess blockkedjeteknik. Du kan till och med använda dina TRX för att köpa fina saker på nätet!. Plattformen gör det möjligt för vem som helst att publicera, distribuera eller konsumera digitala medier på sina villkor. Den tillhandahåller ett distribuerat datalagringssystem där varje användare äger sina data för att kontrollera användningen av dem.

TRON blir populärare för varje dag, särskilt efter att Justin Sun köpte BitTorrent för 140 miljoner dollar förra månaden. Detta sågs som ett försök av honom att vinna popularitet bland millennials eftersom han själv är en sådan. Han har också arbetat hårt för att förbättra själva projektet hittills. Till exempel lanserade teamet nyligen TronLink, som gör det möjligt för användare att koppla sina plånböcker direkt från börser som Binance och KuCoin.

Köp kryptovalutor på ett säkert sätt

Hur kan jag köpa TRON

Du kan antingen köpa dem genom fiatvaluta eller genom kryptovalutor som Bitcoin. Om du vill satsa enbart på kryptovalutor bör du först bestämma dig för om du ska investera enbart i BTC eller även i andra mynt. Du kanske har hört talas om att investera i altcoins men se till att du inte blir lurad eftersom det alltid finns någon som försöker dra nytta av nybörjare som inte är medvetna om vad man inte ska göra när man handlar. Det finns dock gruvningsavgifter beroende på hur mycket som överförs. Dessa varierar mellan 0,1 % och 1 %.

PayPal

TRON använder PayPal som betalningsbehandlare. Till råga på allt erbjuder de gratis transaktioner upp till 50 000 dollar per år. Detta innebär att du inte behöver betala något annat än den avgift som PayPal tar ut. Detta har gjort det möjligt för företaget att nå ut till miljontals kunder världen över. De stöder för närvarande över 200 länder runt om i världen.

Att köpa TRON med ett kreditkort

TRON accepterar betalningar med Visa och MasterCard via CoinPayments.io. Alla köp som görs med dessa kort medför 3,5 % behandlingsavgifter plus en omräkningskurs på 2,9 %. Om du skulle spendera 100 USD skulle du alltså få betala 3,65 USD i slutändan. Kreditkort har blivit mycket vanligt nuförtiden på grund av bekvämligheten. De flesta företag accepterar det numera. Men tänk på att vissa webbplatser ibland kan be dig att verifiera din identitet innan du kan slutföra ett köp. Kontrollera också om webbplatsen erbjuder återbetalning om något går fel under processen. Vissa webbplatser tar ut extra avgifter för internationella beställningar.

Banköverföring

TRON stöder banköverföringar. Användare kan skicka pengar till en annan plånboksadress inom några minuter. När pengarna väl har skickats kan de inte återföras. Var dock försiktig, och vissa banker inför gränser för dagliga uttag. Kontrollera med ditt finansinstitut i förväg. Med banköverföring får du dina pengar omedelbart när de har bekräftats.

Köp kryptovalutor på ett säkert sätt

Var kan man köpa TRON

Det finns flera ställen där du kan köpa TRON:

Coinbase

I Coinbase-appen klickar du på Add Funds. Välj sedan Buy Bitcoins & Alt Coins. Ange önskad information i de relevanta fälten. Klicka på Fortsätt. Välj Ethereum, Litecoin, Ripple. Scrolla nedåt tills du ser TRON listad under ERC20-token. Klicka på lägg till en token. Vänta tills insättningen bekräftas. Din TRX kommer att visas på ditt konto.

Changelly

Changelly har samarbetat med många stora börser, inklusive Poloniex, HitBTC, Huobi Global osv. Plattformen låter sina kunder byta olika typer av digitala valutor utan att ta ut någon provision. Den gör det möjligt för användare att konvertera sina kryptovalutor direkt från en blockkedja till en annan samtidigt som varje tillgångs ursprungliga egenskaper behålls. Den erbjuder också ett enkelt sätt att handla olika tillgångar till konkurrenskraftiga priser. Detta görs genom att ansluta båda parters konton så att användaren inte förlorar sin investering.

Binance

Binance är en global decentraliserad kryptovalutabörs baserad i Hongkong. Det grundades 2017. CZ arbetade tidigare på Goldman Sachs. Binance hävdar att det är säkrare än traditionella plattformar eftersom handeln sker peer-to-peer snarare än via centraliserade servrar. Dessutom kan sajten skryta med snabba exekveringstider och höga volymer. Detta kommer dock till en kostnad. Avgifterna varierar mellan 5 % och 10 %, vilket gör det svårare för handlare att tjäna pengar.

LocalBitcoins

Localbitcoins är en P2P-marknadsplats där köpare möter säljare. I LocalBitcoins säljer eller köper människor bitcoins med hjälp av lokal valuta. Säljarna ställer in hur mycket bitcoin de vill ha betalt per enhet kontanter. Till exempel kan någon erbjuda att betala 0,1 BTC för 100 dollar. Om du går med på affären har du två alternativ. Antingen förser du säljaren med den överenskomna summan kontanter eller så använder du en betalningstjänst med kreditkort som Paypal. Efter att ha fått pengarna skickar köparen mynten till sin plånbok.

Slutsats

TRON är för närvarande rankad som nummer 7 av 8 kryptovalutor enligt marknadskapital. Dess pris har stadigt stigit med tiden. För närvarande finns det ingen uppenbar anledning till varför investerare bör investera i TRON annat än spekulation. Investerare måste göra ytterligare forskning innan de fattar ett beslut.

Köp kryptovalutor på ett säkert sätt

Check Also

Buy SHIBA INU - Is it worth buying the cryptocurrency

Köp SHIBA INU – Är det värt att köpa kryptovalutan?

SHIBA INU är ett nytt och kommande mynt som skapades 2017. Det är ett av …