Home / Trimite bani în Ecuador – Transfer bani Ecuador România – Propitious

Trimite bani în Ecuador – Transfer bani Ecuador România – Propitious

Trimite bani în Ecuador - Transfer bani Ecuador România - Propitious

Transferul de bani în Ecuador este foarte ușor, deoarece există mai multe companii de transferuri de bani online care ne pot ajuta să executăm transferurile.

Înainte de a utiliza o anumită companie pentru a transfera bani către beneficiarii dvs., asigurați-vă că compania pe care ați ales-o este autentică și de încredere pentru a evita să fiți înșelat.

Furnizori de transferuri de bani ieftine

câştigător

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Primul transfer de bani gratuit!

TransferGo Reviews

transferGo

Trimite bani foarte repede!

câştigător

Azimo Reviews

AZIMO

Primul transfer de bani gratuit!

[compare_form lang=”ro”]

Cum pot trimite bani către Ecuador din România?

Trimiterea de bani către Ecuador este mai ușoară, deoarece există mai mulți furnizori de transfer de bani terți de renume care vă vor ajuta cu transferurile.

Înainte de a decide ce companie trebuie să folosești, ar trebui să analizezi cu atenție opțiunile existente și cele mai bune din punct de vedere al perioadei de schimb, a costurilor legate de transferul de bani, a metodei de plată, printre alți factori.

Transferul bancar în Ecuador din România este scump

Băncile sunt firme de afaceri și ca și alte afaceri, scopul lor principal este de a maximiza profiturile. Pentru a face acest lucru, utilizează toate sursele de venit disponibile, o bună sursă de venit pentru aceste bănci sunt sistemele de schimb ale acestora și taxele de tranzacție uriașe colectate din transferurile internaționale de bani. Acest lucru face ca banca către Ecuador să fie scumpă și nu este o opțiune demnă de luat în considerare în prezent.

Furnizor de transfer de bani

Există mulți furnizori de transfer de bani care vă pot ajuta cu transferul de bani în Ecuador. Dar următoarele sunt considerate cele mai bune opțiuni pentru transferul de bani în Ecuador. Ei includ; WorldRemit, TransFast, Remitly, MoneyGram și Xoom.

Cât costă transferul de bani în Ecuador

Costul transferului de bani diferă de la companie la companie. Fiecare furnizor de transfer de bani are prețurile sale unice. Iată o estimare aproximativă a modului în care următoarele companii doresc să vă perceapă pentru transferurile dvs. în Ecuador.

  • WorldRemit
  • TransFast
  • Remitly
  • MoneyGram
  • Xoom

WorldRemit

Veți avea privilegiul de a face primele trei transferuri de bani în Ecuador gratuit după aceea, veți fi taxat cu aproximativ 9,99 USD pentru fiecare tranzacție.

TransFast

Această companie vă va percepe aproximativ 4.99 USD pentru fiecare transfer de bani în Ecuador.

Remitly

Vă va percepe o taxă de transfer de aproximativ 7.99.

MoneyGram

Dacă plata este remisă la banca beneficiarului, aceasta va costa 9,99 USD. În cazul în care preluarea numerarului la o opțiune de localizare a agentului folosit, veți fi taxat cu 10 USD.

Xoom

Xoom vă va percepe aproximativ 9,99 USD.

Durata unui transfer de bani în Ecuador

Durata de transformare variază de la companie la companie. Aici este mult timp este probabil să vă ia transferul de bani în cazul în care utilizați următoarele companii pentru transferul dvs.

  • WorldRemit

Fondul va fi disponibil în aceeași zi.

  • Transfast

Aceasta va dura aproximativ 12 ore.

  • Remitly

Fond disponibil în câteva minute dacă plata se face cu cardul de credit sau debit.

  • MoneyGram

În termen de 24 de ore pentru cardul de debit sau de credit sau în câteva minute, dacă preluarea de numerar la o locație de agent din Ecuador.

  • xoom

În termen de 12 ore, suma va fi disponibilă.

Concluzie privind comparația transferului de bani către Ecuador

Transferul de bani în Ecuador este ușor, rapid și de încredere în timp ce utilizați aceste companii de transfer de bani terțe autentice și de încredere. Înainte de a comite orice sumă pentru a vă asigura că ați ales compania potrivită pentru a evita escroci.