Home / Trimite bani în Senegal – Transfer bani Senegal Romania – Propitious

Trimite bani în Senegal – Transfer bani Senegal Romania – Propitious

Trimite bani în Senegal - Transfer bani Senegal Romania – Propitious

În prezent, puteți trimite bani în Senegal din peste 145 de țări din întreaga lume.

Există mai multe companii de transfer de bani care vă pot ajuta să trimiteți bani persoanelor dragi din Senegal.

Unele dintre aceste companii au cursuri de schimb competitive și chiar oferă livrări instantanee de numerar beneficiarilor dumneavoastră.

Furnizori de transferuri de bani ieftine

câştigător

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Primul transfer de bani gratuit!

TransferGo Reviews

transferGo

Trimite bani foarte repede!

câştigător

Azimo Reviews

AZIMO

Primul transfer de bani gratuit!

[compare_form lang=”ro”]

Cum pot trimite bani în Senegal din România?

Senegalul este, de asemenea, privilegiat să găzduiască mai multe companii care pot ajuta la transferul de bani din alte părți ale lumii către Senegal.

Pentru a trimite bani în Senegal, puteți decide să faceți o bancă pentru a transfera bancar sau utilizați companiile disponibile online de transfer de bani din Senegal.

Availability of the online transfer companies or ability to do a bank to bank transfer solely depends on the country where the sender of the money is coming from. Some of the providers that you consider using to transfer money to Senegal are; WorldRemit, TransFast, SmallWorld or even foreign exchange company like OFX.

Transferul bancar în Senegal din România este scump

Costul trimiterii de bani în țările africane este comparativ ridicat. Guvernul Senegalului are, de asemenea, politici stricte pentru a se asigura că operatorii de transfer de bani nu ajută la spălarea și livrarea de bani către teroriști.

Aceste tipuri de politici sunt asociate cu costuri administrative ridicate, deci creșterea costurilor de transfer bancar, deoarece aceste bănci sunt grav impozitate de către guvern, prin urmare, pentru ele nu operează sub pierderi, trebuie să crească ratele de transfer bancar în comparație cu alte părți ale lumii.

Furnizor de transfer de bani

Există mai mulți furnizori de transfer de bani de încredere și de încredere, care vă pot ajuta să trimiteți bani în Senegal, gratuit sau contra cost.

Unii dintre acești furnizori sunt TransFast, WorldRemit, OFX, SmallWorld și mulți alții.

Cât costă transferul de bani în Senegal

Costul transferului de bani depinde de furnizorul de transfer de bani pe care decideți să îl utilizați pentru a trimite bani beneficiarului dvs. în Senegal. Unii furnizori nu percep costurile de transfer, în timp ce alții percep costurile de transfer, în funcție de cantitatea de transfer și de țara în care este inițiat transferul.

Doar pentru a evidenția câțiva furnizori și ceea ce este probabil să vă perceapă în timp ce transferați bani în Senegal;
WorldRemit și TransFast vă vor ajuta să faceți transferuri de bani în Senegal gratuit, indiferent de suma pe care o transferați în Senegal.

O companie de schimb valutar precum OFX vă va oferi, de asemenea, costuri gratuite de transfer de bani în Senegal pentru orice sumă de transfer.

În timp ce alți furnizori precum SmallWorld vă vor percepe taxa în funcție de suma pe care o transferați beneficiarului.

  • De exemplu, pentru o sumă cuprinsă între 50 USD-100 USD, vă vor percepe 5,99 USD
  • 101-250 USD vă vor percepe 8,99 USD
  • 251-500 USD vă vor percepe 10,99 USD.

Durata unui transfer de bani în Senegal

Durata transferului de bani este un factor important de luat în considerare înainte de a trimite bani către beneficiarul tău. De aceea, oamenii preferă operatorii de transfer de bani care au cea mai scurtă perioadă de transformare.

Iată o listă de operatori și cât va dura beneficiarul dvs. pentru a primi numerar.

Pentru TransFast și WorldRemit aveți de ales două opțiuni diferite. Opțiunea aleasă va determina durata pe care o va lua beneficiarul dvs. pentru a primi transferul.

De exemplu pentru TransFast și WorldRemit, dacă alegeți ridicarea numerarului la o anumită locație de agent din Senegal, beneficiarul dvs. va primi transferul instantaneu. Dar alegeți să transferați în contul de cont bancar beneficiarul dvs. va primi transferul în termen de 12-24 de ore dacă utilizează card de credit sau debit sau 3-5 zile pentru plata directă a băncii.

Dacă utilizați OFX, receptorul va primi transferul în 3-5 zile.

Dacă utilizați Small World, beneficiarul dvs. va primi numerar în aceeași zi sau în 48 de ore.

Concluzie privind comparația transferului de bani către Senegal

După cum puteți vedea dacă doriți să trimiteți bani în Senegal aveți o varietate de opțiuni din care să alegeți. Companiile disponibile oferă cursuri de schimb competitive, scurte variații cu unii furnizori, cum ar fi WorldRemit și TransFast, oferind costuri gratuite de transfer pentru orice transfer de bani făcut.

Cred că acest articol v-a oferit o perspectivă clară asupra celui mai bun operator de transfer de bani în Senegal.