Home / Pénz átutalása Magyarországról Kínába

Pénz átutalása Magyarországról Kínába

Pénz átutalása Magyarországról Kínába

Ha import és export tevékenységet folytat, akkor nagyon nagy az esélye annak, hogy ügyfelei vannak Kínában. Nagyszerű, hogy vannak olyan ügyfeleink Kínában, akiktől elektronikus termékeket vásárol, és azokat az Ön országának helyi piacán értékesíti.

De az import és az export tranzakcióként teljesítendő, nagyon nagy komponensről van szó, amelynek neve pénz.

A pénzt időben át kell utalni és át kell utalni, hogy megvásárolhassa a terméket. Ha a pénzt nem utalják időben, akkor nem tudja megvásárolni és importálni a terméket, és mire a termék piacra kerül, nagy a valószínűsége annak, hogy a termék elavul.

Összehasonlítás: A legjobb pénzátutalás Magyarországról Kínába

Győztes

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Első transzfer ingyenes!

TransferGo Reviews

transferGo

Küldjön pénzt nagyon gyorsan!

Győztes

Azimo Reviews

AZIMO

Első transzfer ingyenes!

[compare_form lang=”hu”]

Üzletembernek lenni olyan kockázat, amelyet nem engedhet meg magának. Az egyetlen módja annak, hogy Kínában fizethessen ügyfeleinek, az, ha pénzt utal át az Ön országából a kínai ügyfélnek.

Banki átutalás mellett dönt? Ne feledje, hogy az idő és a pénz is lényeges. Győződjön meg arról, hogy a pénzt időben átutalják, és nem sokat költenek a pénz átutalására.

Tehát ha a pénz átutalása nem megfelelő megoldás, akkor melyik pénzintézethez fordulhat? Kipróbáltad a pénzátutalás szolgáltatóját? Online szolgáltató, amely nagyon hatékony, gyors és sokkal olcsóbb, mint a banki átutalás.

Különböző lehetőségek közül választhat, és az egész folyamat olyan egyszerű, hogy miután elkezdte használni ezt a folyamatot, egyszerűen nem akar más lehetőséget használni pénzének átutalására Kínába. Tehát ha van egy kivitelezhető lehetősége, akkor miért próbáljon meg más harmadik feleket (amelyekről eddig nem is tettem említést) vagy bankokat, hogy pénzt utaljanak Kínába?

Hogyan küldhetek pénzt Kínába?

  • Mielőtt erre a kérdésre választ keresne, először felteszi magának a kérdést, hogy Kína ügyfelei hogyan szeretnének pénzt kapni az Önétől?
  • Szeretnének banki átutalásra menni, ahol néhány napot várniuk kell a pénz megszerzésére, és esetleg felszámolhatják a pénz átvételét is?
  • Vagy megadná nekik a lehetőséget harmadik fél számára, amely nem biztos, hogy nagyon időigényes és költséges is?
  • Vagy szeretne pénzt küldeni egy kényelmes, olcsóbb és gyorsabb módban?

Ha felteszed magadnak a fenti kérdéseket, és megadod magadnak a fent említett lehetőségeket, majd a harmadik lehetőséget választod. Ez a lehetőség pénzküldésre pénzátutalási szolgáltatón keresztül, akkor már megválaszolta saját kérdését.

Az interneten kitöltheti a megadott adatokat, és a pénzátutalási szolgáltatónál megadott lehetőségek közül választhat a legolcsóbb és legjobb szolgáltató kiválasztásához. Ezt kell tennie az oldaláról. A pihenést a pénzátutalás szolgáltatója és az Ön által kiválasztott szolgáltató végzi. Pénze gond nélkül átkerül.

Mennyibe kerül a pénz átutalása Kínába?

A pénz átutalása banki úton sokba kerül, mert mindannyian tudjuk, hogy a kereskedelmi bankok túlzott pénzt számolnak fel azzal, hogy különféle díjakat adnak a pénzátutaláshoz. Ezenkívül felszámolja a nyújtott szolgáltatás díját, legyen az normál vagy azonnali vagy gyors transzfer.

Az átutalás típusa, valamint az összeg és az átváltási árfolyam alapján a díjakat Önt terhelik. De a pénzátutalási szolgáltatónál hallgató szolgáltatók nagyon költséghatékonyak és olcsók, és nem számítanak fel további díjakat a pénz átutalásáért.

Kínába történő pénzátutalás időtartama

A banki átutalás 24 óra és egy hét között történik. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 24 órától egy hétig tart, amíg pénzét átutalják az Ön országából a kínai bankba.

De ha az átutalás pénzátutalás-szolgáltatón keresztül történik, amelyről már megbeszéltük, hogy ez egy nagyon biztonságos lehetőség a pénz átutalására, a pénz átutalása néhány órán belül attól a pillanattól kezdve, hogy Ön elvégezte az alakiságokat. Igen, jól olvastad. Ez valóban olyan gyors és hatékony, és megbízhat a pénzátutalás szolgáltatójában, amikor pénzt küld az ügyfelének Kínában.

Összehasonlítás a rendelkezésre álló különféle lehetőségekkel

Biztosítanunk kell, hogy minden összehasonlítást akkor végezzünk, amikor mindkét oldal egyenlő minden szempontból. Ha hatalmas különbségek vannak, akkor olyan lesz, mint összehasonlítani az almát és a narancsot. Hasonlóképpen a pénzátutalás-szolgáltató transzfixelési lehetőségének és a banki átutalási lehetőségnek az összehasonlítása olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása.

Tehát ahelyett, hogy összehasonlítanánk a pénzátutalás mindkét módszerét, próbáljuk meg megnézni, melyik a jobb lehetőség, amikor pénzt kell Kínába küldeni. És ha azt kérdezi tőlem, akkor véleményem szerint a pénzátutalás szolgáltatója tízszeresére tízszerese lesz a legjobb lehetőség a pénzátutalásra.