Home / Pénz átutalása Magyarországról Írországba

Pénz átutalása Magyarországról Írországba

Pénz átutalása Magyarországról Írországba

A nemzetközi pénzátutalás megszervezése Írországba mindkét ország bankjaival nagyon költséges lehet a gyenge árfolyamok és a két bank által felszámított külön költségek miatt.

Ebben a forgatókönyvben ezért célszerű olyan harmadik fél pénzátutalási szolgáltatót keresni, amely segíthet az írországi átutalás kezdeményezésében. Számos olyan harmadik féltől származó pénzátutalási társaság kínál olcsó átutalási költségeket, amelyek rövid átfutási idővel rendelkeznek, összehasonlítva a hagyományos banki átutalásokkal.

Összehasonlítás: A legjobb pénzátutalás Magyarországról Írországba

Győztes

Wise-Transfer-289x170-1

Wise

Első transzfer ingyenes!

TransferGo Reviews

transferGo

Küldjön pénzt nagyon gyorsan!

Győztes

Azimo Reviews

AZIMO

Első transzfer ingyenes!

[compare_form lang=”hu”]

Hogyan küldhetek pénzt Írországba

Könnyen elkerülheti a drága és nagyon lassú banki átutalási lehetőséget, ha pénzt szeretne küldeni Írországba, ha választ egy nemzetközi pénzátutalási szolgáltatót, amely segít egy nemzetközi számláról pénzeszközök átutalásában a kedvezményezettnek egy ír bankszámlával.

Azok a devizatársaságok, mint a CurrencyFair és a Wise, megkönnyíthetik a drága banki kamatok megfizetését.

Bevezetés

Ma könnyű pénzt küldeni Írországba a világ legtöbb részéből, mivel számos olyan cég segít Önnek a pénzátutalásban. A legjobb szolgáltatásokat kínáló, elismert cég kiválasztása nagyon egyszerűvé teszi a pénzátutalást.

Ezért, mielőtt pénzátutalási szolgáltatót választana az írországi pénzátutaláshoz, akár személyes, akár üzleti okokból, ideális, ha megismerkedik a kiválasztott vállalat néhány aspektusával, például egy adott pénzösszeg elküldésével járó átutalási költségekkel, plusz a felmerülő költségek, az átfutási idő és a rendelkezésre álló fizetési lehetőségek.

Néhány nagy cég, amely tökéletesen segít az írországi pénzátutalásában; CurrencyFair, Wise, Western Union és PayPal.

Bank (drága)

Biztos vagyok benne, hogy nem akar felesleges és elkerülhető többletköltségeket felvenni, ha más elérhető, olcsóbb és kényelmesebb pénzátutalási lehetőségeket választ.

A bankok gyenge átváltási árfolyama a többi pénzátutalási szolgáltatóhoz képest, és a bankok által felszámolt többletköltségek miatt a bankok átutalása drágább, mint a pénzátutalási szolgáltatásokat kínáló versenytársaiké.

Pénzátutalás-szolgáltató

Számos olyan vállalat létezik, amelyek nagyon hasznosak lehetnek az Ön számára, ha pénzt szeretne utalni Írországba. A pénzátutalási szektor jó hírnevének köszönhetően mindig a legjobb szolgáltatásokat nyújtják Önnek.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a pénzátutalási szolgáltatókat, amelyek nagyon hasznosak lehetnek, ha pénzátutalást kíván kezdeményezni Írországba.

  • CurrenyFair
  • TrasferWise
  • PayPal
  • WesternUnion

CurrenyFair

Ez a pénzátutaló cég olcsó, egyszerű és megbízható pénzt kínál Írországba. A CurrencyFair nagyon elfogadható Írországban, mivel Írország központi bankja szabályozza.

TrasferWise

Ez az egyik legolcsóbb lehetőség arra az esetre, ha pénzt kíván átutalni Írországba. Ebben a vállalatban ügyfelei nagyon megbíznak, mivel ez jól látható a jelenlegi besorolás alapján, amely 9.6 / 10. A Wise további nagy pluszpontja, hogy az Egyesült Királyság Pénzügyi Magatartási Hatósága elfogadja, és az európai ügyfélvédelmi szabályok is irányítják.

PayPal

Mindaddig, amíg kedvezményezettje rendelkezik PayPal-számlával, pénzt küldhet a PayPal-számlájáról a PayPal használatával történő pénzküldés tranzakciós költségei révén.

WesternUnion

Ez egy másik elismert pénzátutalási társaság, amelyet felhasználhat Írországba történő pénzátutalásához.

Mennyibe kerül a pénz átutalása Írországba

Ezeknek a neves és hiteles, harmadik féltől származó pénzátutalási szolgáltatóknak a használatával biztos kezekben van, mivel sokkal kevesebb összeget kell elköltenie ahhoz képest, amit fizethetett volna, ha bankot használhatott volna pénzátutalás kezdeményezésére. Írország.

Minden pénzátutaló vállalatnak egyedi árajánlata van az átutalási költségekre. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a következő pénzátutalási szolgáltatók valószínűleg hogyan számolnak fel Önnel díjat.

  • Wise

Ha először ad át pénzt Írországba a Wise használatával, akkor ingyen utalják át a pénzt a kedvezményezettnek, legfeljebb 3000 USD összegig. A Wise átalánydíjat kínál minden Írországba irányuló tranzakcióhoz, és ez valószínűleg körülbelül 8,30 USD-ba kerül.

  • WorldRemit

A WorldRemit segítségével az első három pénzátutalást ingyen teljesíti Írországba a 3 Free kód használatával. Ezt követően körülbelül 3,99 USD-t fog fizetni az Írországba teljesített pénzátutalásokért.

  • MoneyGram

A MoneyGram az alkalmazott fizetési módtól függően számol fel. Ha ugyanis átutalja az összeget a kedvezményezett ír számlára, akkor 20 USD-ba kerül minden tranzakció esetén, de ha az írországi ügynöknél választja a készpénzt, akkor 31 USD-t kell fizetnie tranzakciós díjként. Az OFX, XE és CurrenciesDirect semmilyen díjat nem számít fel Önnek az Írországba történő összes pénzátutalásért.

Írországba történő pénzátutalás időtartama

Egy gyorsabb és megbízható pénzátutaló cég sokak számára mindig a legjobb megoldás annak ellenére, hogy felesleges költségekkel jár. E pénzátutalási vállalatok átfutási ideje változó, mivel egyes vállalatok perceken belül, mások pár órán belül igénybe veszik az alapot a kedvezményezettnél, míg mások akár öt napot is igénybe vehetnek, amíg a kedvezményezettek megkapják az alapokat.

A következő pénzátutaló cégeknek ez a megadott időtartamra lesz szükség, hogy átutalják az Ön kedvezményezettjét.

  • Wise

Az időtartam teljes mértékben a választott fizetési módtól függ. A Wise hitel- és betéti kártyás fizetési lehetőséghez körülbelül 24 órát vesz igénybe, amíg az alap a kedvezményezett rendelkezésére áll. Banki átutalás esetén körülbelül 2 napig, míg a közvetlen fizetésnél 3-5 napig tart.

  • WorldRemit

Olyan fizetési lehetőségekre van szüksége, amelyek hitel- és betéti kártya fizetési lehetőségek, amelyek átfutási ideje 2 nap.

  • MoneyGram

A MoneyGram használata közben az írországi ügynöki helyen történő készpénzfelvétel lehetővé teszi a kedvezményezett számára, hogy perceken belül megkapja az összeget, míg a banki átutalási lehetőség 2 napon belül igénybe veszi az alapot.

  • OFX

Az OFX felajánlja az átutalást a kedvezményezett ír bankszámlájára, és ezzel a kedvezményezett körülbelül két napon belül megkapja a készpénzt.

  • xe

Lehetővé teszi a nemzetközi banki átutalást, és a készpénzt 3-5 napon belül mindig igénybe veszi a vevőnél.

  • CurrenciesDirect

Lehetővé teszi a pénzátutalást az ír bankszámlával rendelkező kedvezményezetthez, és az alap 24 órán belül mindig rendelkezésre áll.

Következtetés az Írországba történő pénzátutalás összehasonlításáról

Amint láthatja, számos vállalat kínál pénzátutalási szolgáltatást Írországnak, ezért az Írországba történő pénzküldés már nem okozhat stresszt.

Ezen számos, harmadik féltől származó pénzátutalási társaság létezik, amelyek segítséget nyújthatnak pénz átutalásához Írország idejében, így elkerülheti a banki átutalást Írországba, mivel ez sokba kerül, és fordulatuk rosszabb, mint a harmadik fél pénzátutalása. szolgáltatók.